Beklagar nästan att jag enbart kör hörnspel och nästan inga 1x2, men under EM spelar inte lagen som de brukar spela. Man är nästan lite mer rädd för att förlora än man vill satsa för att vinna. Så det blir lätt lite mål och många hörnor, därför fortsätter jag så länge det fungerar.

Österrike är ett av mina lag jag brukar köra hörnor på, väldigt bra på att göra det.

Nu möter man Ungern, som kanske inte helt ska underskattas, men som inte är förmögna att kunna föra spelet så som Österrike kan.

Österrike kommer in med en stor portion självförtroende och skall vinna här mot Ungern är tanken. Det är inget tvivel om vilket av lagen som kommer att vara spelförande.

Jag såg Tyskland mot Ungern, och det var ganska mycket snabba kontringar av Ungern och om de kör samma taktik mot Österrike så bör det inte vara några problem att skapa hörnor, då bör lägena uppstå ganska ofta vid kanterna. Janko i mitten kommer man försöka många inspel till och Arnautovic och grabbarna på kanterna gillar att utmana backarna, vilket skapar hörnor.

Över 5,5 hörnor bör bara sitta, och även om oddset inte lockar så investerar jag hela 8u på detta spelet. Tänker mig att det bör ligga i klass med Nordirland, men vi ska inte hoppas på att det sitter i första halvlek. Spelas på LeoVegas.

Skribent: Olofsbetting
13 June 2016