Örgryte låg på 2,10 på Bet365, men sjönk till 2,00 nu under förmiddagen, men Bethard ligger kvar på 2,05 så jag plockar där.

Trelleborgs FF har gått bra här under senare tid i Superettan och Marcus Pode har klättrat upp två mål bakom i skytteligan. Tyvärr blir det lite väl svårt att nå kvalplats uppåt och man spelar mest för äran och för att avsluta fint nu och bygga vidare till nästa säsong.

Idag möter man Örgyte borta, ett Örgryte som har värvat in lite rutin i Mutumba och som brukar vara målglada hemma och har spelare som lirat i Allsvenskan förut.

Örgryte har inte förlorat hemma på 5 matcher och man ligger där nere  i botten av tabellen och borde vara lite mer motiverade än Trelleborg till att vinna idag. I alla fall få med sig en poäng minst.

Men i Trelleborg är inte allting frid och fröjd inför matchen. Lagets tre bästa offensiva spelare saknas. Salif Jönsson-Camara, Zoran Jovanovic och Marcus Pode. Det är tre väldigt stora tapp inför matchen, samtidigt som Örgryte kommer med sitt ordinarie lag typ.

Detta kan vara hela fredagens bästa spel, och jag investerar lite tyngre, för det är inte ofta man saknar tre av sina bästa spelare inför en bortamatch där hemmalaget kommer att vara bra taggade och är skadefritt.

Oddset kommer nog sjunka en del framåt kvällen, så passa på. Örgryte-vinst till 2.05 på Bethard spelas.

Skribent: Olofsbetting
23 September 2016