Örebro har haft en tung period nu, man har gjort sig av med både Kamara, Holmberg och DG, samtidigt som man skickade Ajdarevic till OS. Man fick börja om på ny kula, och det har stagnerat. Under denna tid var där också spelare avstängda, men nu senast mot AIK såg det bättre ut. En straffmiss av Ajdarevic gjorde att AIK kunde ta med sig 3 poäng.

Örebro får en chans till, med en Ajdarevic som förmodligen är mer utvilad, och en Gerzic som ser väldigt bra ut för tillfället formmässigt.

ÖSK har absolut mer kvalitet i laget än Falkenberg. Falkenberg kommer att åka ur och man har det klart sämsta laget med, man spelar på naturgräs, så man kommer att få problem med tempot på konstgräset där Örebro kommer få stort övertag.

Jag förväntar mig att Örebro klarar detta, men det kan även bli med uddamålet, så för att få ut några stålar så drar jag -0.75 istället för -1 AH här.

Nu hoppas vi lyckan vänder för Örebro och att man blivit mer samspelta, samtidigt som Falkenberg nog insett sitt öde och bara vill spela klart säsongen så man kan börja om i Superettan.

Örebro SK -0.75 AH spelas på Unibet.

Skribent: Olofsbetting
23 August 2016