Nu är vi inne i avslutningen, det är två lag utan något egentligen att spela för, men jag tror att Östersund har lite bättre känsla i laget inför avslutningen som en nykomling med.

Det kommer att bli en ganska teknisk match, då båda lagen är ganska spelande och det är konstgräs som är underlaget, vilket båda lagen har som underlag.

Östersund är ett väldigt spelförande lag, dock tror jag att man inte kommer att ha samma övertag mot ÖSK som brukar vara duktiga på att hålla i boll med Gerzic. Men min tanke ligger som vanligt på hörnorna här när Östersund spelar. Borta mot de lite större lagen får man en 3.5 lina, som man gått över i alla utom en match på bortaplan under säsongen.

Här får vi en 4.5 lina, men den har man också passerat väldigt många gånger på bortaplan, och ÖSK har faktiskt släppt till en hel del hörnor på hemmaplan med.

Tror att ÖFK kommer att ha bollinnehavet igen, och fem hörnor på en match är inte mycket för mitt favoritlag att lira hörnor på, så varför inte fortsätta spela på det? ÖFK har bra drag i laget och nu gör bra resultat, så vi kör på detta omgångarna som är kvar tycker jag.

Östersund över 4.5 hörnor på LeoVegas spelas.

Skribent: Olofsbetting
30 October 2016