Odd från Norge och Tippeligan har etablerat sig som ett bra lag på senare tid. Man slog ut Elfsborg förra året i kvalet till Europa League och nu åkte man på en otroligt stor förlust med hela 0-3 borta mot grekiska Giannina i första matchen.

En match som var jämn och som kanske inte speglade ett 0-3 resultat för Odd som var med i matchen betydligt mer än siffrorna visar.

Ett spel på Odd har gått ner lite men hos William Hill ligger oddset ganska bra ändå. Giannina har 3-0 och kan alltså förlora med 0-2 och ändå ta sig vidare. Med andra ord lär man inte gå på offensiven även om man släpper in 0-1 eller 0-2, vilket gör spelet extra fint.

Odd är ett bra hemmalag och det har man visat i Tippeligan, ett av seriens bästa.

Man har bra anfallare och brukar göra en del mål hemma. Jag är ganska säker på att man kommer att föra matchen och man bör kunna lösa minst två mål, men frågan är om man kan vända på steken? Fler än jag verkar tro på Odd imorgon, och jag hoppar på tåget till 1.65 på William Hill. Ser inte att Odd inte ska vara offensiva här och Giannina lär lägga sig på defensiv och kan vara ganska bekväma även om man ligger under med 0-1. Även över 1.5 mål för Odd finns till 1.78 och kan vara värt en slant för den som vågar. Kan bli ett likande scenario som vi såg IFK Norrköping gå igenom igår mot Rosenborg.

Skribent: Olofsbetting
20 July 2016