Det är dags för ytterligare en dag med Premier League. Norwich som kämpar för överlevnad kommer att ta emot Watford som inte har något att spela för.

Norwich bör vara motiverade upp till tänderna, men bara för att dem har motivationen så betyder inte det att man har kvaliteten. Det är något som tabellen visar ganska solklart. Watford förväntas ställa bästa möjliga lag, de har ingen anledning till att ställa över spelar heller.

Man spelade borta mot ett roterande Liverpool senast och förlorade ganska klart, men hörnorna slutade faktiskt 8-8. Watford kommer inte att sluta spela fotboll bara för att Norwich måste vinna. En normal omgång hade hörnlinan legat på 4,5 hörnor för Watford.

Om vi ska tro oddssättarna så kommer Norwich att ta ledningen och kanske vinna, och detta borde öppna för att Watford skapar fler hörnor. Leder Norwich mot slutet så lär man backa hem.

Fyra hörnor kan seriöst alla lag skapa mot alla motstånd, det är ett autospel för mig när Watford ÄR det bättre laget här med. 2 hörnor i varje halvlek borde man klara av att lösa.

Skribent: Olofsbetting
11 May 2016