Nä, dålig utdelning på NHL, och går det bra en dag så går det sämre dagen efter. Får börja spela lite mer "safe" om det går, och kanske inte lika resultatbaserat, eller slänga in ML istället för raka vinster.

Inatt är det New Jersey som tar emot Chicago. Ett New Jersey som är ganska profilfattigt om man inte räknar med Taylor Hall och Corey Schneider. Denna Schneider ska dock vila ikväll och då har vi bara Taylor Hall kvar.

Chicago har spelare som Anisimov, Kane, Toews, Keith, Panarin och Hossa, med Crawford bakom sig i kassen.

Jag har haft tro på Blackhawks tidigare här i inledningen men försvarsspelet har varit allt för dåligt och utdelningen i power play har varit obefintlig. Men inatt ställer faktiskt New Jersey Keith Kinkaid i målet.

Kinkaid hade 2.81 insläppta per match på 23 matcher förra säsongen. En målvakt med andra ord som ligger där kring 3 mål på match.

Chicago ska spelmässigt vara det klart bättre laget i mina ögon, man har mycket bättre offensiv och defensiv. Speciellt inatt när Schneider vilas med.

Första tanken var ML Chicago, men jag går för över 2.5 mål istället till ett lite högre odds. Det är det där med att spela säkert, kan New Jersey göra 3 mål på Chicago då? Ja, om power play etc fungerar.

Men jag tror att Chicago laddar ur lite, man har gjort många mål i sina matcher tidigare under säsongen här, och hoppas det kommer lite ikväll med.

Chicago över 2.5 mål spelas på Nordicbet.

Skribent: Olofsbetting
28 October 2016