Dags för retur även här och nu blir det ett Villarreal som måste kämpa med näbbar och klor på San Paolo. Napoli är en av få lag i Europa som fortfarande är obesegrade hemma i ligaspelet och här är man otroligt starka.

Denna gång lär man inte rotera på truppen hoppas jag, även om fokuset ligger på ligaspelet och det ser ut att bli en CL-plats där.

Villarreal har 1-0 att gå på hemma, så även här har vi en match där Napoli förmodligen kommer att trycka på stora delar.

Napoli är av vad jag sett, ett av dem lag som skjuter flest skott på mål och hemma har man också en av dem bästa snitten vad gäller mål. Med andra ord har vi ett otroligt målfarligt och grymt hemmalag som tar emot de gula ubåtarna.

Även om Villrreal har en av dem bättre defensiverna i Europa så är det inte riktigt samma offensiva motstånd allt som oftast i La Liga. Kollar vi på det första mötet där Napoli roterade lite så hade Napoli 57% boll på bortaplan och även fler avslut än Villarreal.

Bollinnehavet kommer man garanterat att ha, och även fler avslut, frågan är bara om man kan få in 2 bollar i nätet, och det tror jag. Väldigt sällan man misslyckas med detta hemma.

Över 1.5 mål för Napoli tar vi.

Skribent: Olofsbetting
18 February 2016