Mitt val är ganska enkelt här, även som Milanista. Jag skrev en artikel tidigare om bästa hemmalagen i Europas toppligor.

http://www.mrbet.se/basta-hemmalaget-i-europa

Av denna artikel så framgår det att Napoli är fjärde bästa hemmalaget i Europa ihop med PSG. Napoli är även 1 av 5 lag som fortfarande är obesegrade på hemmaplan.

Man brukar dessutom har det förbannat lätt mot just AC Milan och vann ganska enkelt med 4-0 borta senast. Dock ska det tilläggas att Milan har spelat upp sig en ganska bra bit sedan den där förlusten.

Innan dess blev det 3-0 för Napoli hemma, så totalt 7-0 på dem senaste två matcherna för Napoli.

Milan saknar Mexés i backlinjen, men annars är där ingen spelare av vikt som saknas i Milan. Napoli är skadefria och vilade lite spelare i Europa League, så det ska inte vara någon större risk för att dem ska vara slitna.

Rent logiskt borde Napoli vinna detta och man kommer dominera är jag ganska säker på. Oddset har heller inte droppat nämnvärt men jag tror att mitt kära Milan får se sig besegrade här.

Napoli över 1.5 mål kan fungera också, men detta oddset är högre. Blir det 2-0 så tjänar man på att spela såhär, för då har vi även en säkerhet om det bara blir 1-0 då vi får halv vinst på detta.

Det går bara inte att spela emot statistiken där Napoli är fjärde bäst i hela Europa hemma, och Milan är ett mittenlag i Serie A på bortaplan, jag investerar.

Skribent: Olofsbetting
22 February 2016