När jag gick igenom dem bästa offensiva lagen i Europa så återfanns Mönchengladbach på plats 7 i topp-5 ligorna i hela Europa med ett snitt på 2.0 mål framåt per match. http://www.mrbet.se/bast-offensiv-och-defensiv-i-europa Idag spelar man hemma mot Köln och formen är kanske inte den bästa och oddsen har gått upp lite på hemmalaget. Men anledningen till den dåliga formen är ganska mycket defensivens fel, för man gör sina mål, men man släpper in allt för många.

I 6 av dem 7 senaste matcherna hemma har Mönchengladbach klarat av över 1.5 mål med, man har mött Sevilla i CL, man har mött Bayern M och även Dortmund, så det är inga dåliga motståndare man mött.

Gladbach är det 4e bästa hemmalaget och man har klart potentialen att göra två mål idag med. Man möter ett Köln som är bra defensivt, men man har tre raka vinster mot Köln hemma och jag tänker mig att man tar en seger till idag.

Risse och Zoller saknas för Köln, två startspelare, och i Gladbach saknas lite olika spelare, dock inga som gjort över 10 matcher denna säsong.

Gladbach snittar 2 mål framåt och jag tror man löser det idag igen.

Skribent: Olofsbetting
20 February 2016