Blir lite förvånad här. Mönchengladbach är som natt och dag hemma och borta, och hemma är man riktigt bra. Framförallt offensivt, man kör över många av lagen i Bundesliga och framförallt skapar man mål. Därför ställer jag mig lite frågande till oddsen här.

Mönchengladbach saknar tyvärr Raffael som är ett av lagets viktigaste offensiva vapen. Men man har bra med ersättare med och utöver Raffael är det bara backen Strobl som spelat merparten av matcherna som missar. Men han påverkar inte spelet så mycket tycker jag. Hazard lär kunna gå in i anfallet istället.

Ingolstadt överlevde den första säsongen som nykomling, och det är andra säsongen som brukar vara den jobbiga. Man har inlett med 3 förluster på 4 matcher och man snittar2 insläppta mål per match.

Mönchengladbach har idel vinster hemma och har gjort 6 mål på sina två hemmamatcher. Men vi kan gå längre än så tänker jag, för att visa hur bra man är hemma.

Mönchengladbach har bara misslyckats med att göra över 1.5 mål i 2 av sina 16 senaste tävlingsmatcher hemma! Då var det svårare motstånd nu, men man brukar klara det mot Bayern München utan problem. Att Ingolstadt ska sätta käppar i hjulen tvekar jag på och jag hade trott på ett odds ner mot 1.65, inte ska Raffael spela så stor roll?

Vi investerar, rent statistiskt är detta ett fantastiskt odds som ni kan se.

Mönchengladbach över 1.5 mål till 1.80 spelas på Ladbrokes.

Skribent: Olofsbetting
23 September 2016