I första mötet slutade det 1-1 sedan CSKA tog en tidig ledning. Detta gjorde såklart att CSKA lät Monaco ha bollen lite mer och att man inte tryckte på på samma sätt. Man skapade 2 hörnor hemma och man har fått en 3.5 lina nu på bortaplan.

CSKA tog tidigt ledning och så lär inte fallet bli ikväll hoppas jag. Monaco är ganska klara favoriter och oddset har stuckit ner på dem en bit. Jag förväntar mig att CSKA Moskva kontrar en del.

Jag förväntar mig även en bättre press mot slutet om man ligger under eller har oavgjort, för CSKA Moskva ligger längre ner i tabellen och hade mått bättre av en vinst här.

Bollinnehavet var inte allt för dåligt hemma heller trots ledningen så tidigt och jag tror att vi får se ett CSKA Moskva som absolut kommer till att ha sina chanser här.

Man kommer nog får svårt att göra mål, så jag är enig om favoriseringen av Monaco, men jag tror att man kommer komma lite lite attacker ändå, och det skulle inte vara katastrofalt med en hörna i halvtid bara, för jag tror det är i andra halvlek vi kommer att få in spelet.

2.25 känns lite för högt på ö3.5 hörnor för CSKA Moskva och spelas på Bet365.

Skribent: Olofsbetting
2 November 2016