Unibet ligger högst på marknaden här med 1.97 för detta spel.

Det är dags för returer i Copa del Rey och Mirandes ska hämta in 0-2 mot Sevilla.

Sevilla är ett utpräglat cuplag kan man säga. Man lyckas alltid ta sig långt i alla cuper man ställer upp i och man tar alla seriöst med. Man förväntas ställa ett bra lag på planen även om man har 2-0 att gå på.

Mirandes kommer såklart att köra på, men nu måste man istället för att spela defensivt, försöka köra anfallsfotboll utan att släppa in mål bakåt. Jag tror bara att Sevillas skickliga offensiv kan bli lite för bra för att Mirandes ska kunna hålla en hög press utan att släppa in mål.

Kommer Mirandes bli ett lag som kämpar på i 90 minuter även om Sevilla får in en boll, eller kommer det få motsatt effekt? Att Sevilla kan spela ut och Mirandes känner att 3 mål hemma är omöjligt då? Jag tror på det senare. I första mötet var Sevilla det klart bättre laget och man bör vara det ikväll med, förväntar mig kanske en matchbild som är betydligt jämnare, men jag tror inte Mirandes kan hålla nollan, och då blir 3 mål för svårt med.

Jag väljer faktiskt att köra på Sevilla, även om de kan förlora med 1 mål, för jag tror som sagt att kvaliteten avgör här och att Mirandes kommer att ge upp ganska lätt.

-0.75 AH innebär att vi får halv vinst vid 1 måls vinst för Sevilla, och full vinst vid 2 målsvinst för Sevilla.

Skribent: Olofsbetting
28 January 2016