20:45 ikväll är det dags för finalen av Coppa Italia. Allegri är säkert sugen på att snuva sitt gamla lag på en titel och spelarna i Juventus är inne i ett riktigt segerstim. Man har en bra trupp och kan fokusera fullt ut på finalen nu eftersom man inte har några andra tävlingsmatcher kvar.

Ett utvilat Juventus ska vara klasser bättre än Milan. Milan har egentligen inte så många spelare som kan störa här. Milan har några hårt jobbande mittfältare, men saknar egentligen mycket kreativitet på mitten. Bonaventura har varit riktigt bra, men lär bli lätt att skärma av i denna matchen. Bacca samma sak, egentligen bara dessa herrar som kan störa Juventus här.

Milan skall vara motiverat då en Europaplats ligger i prispotten, men jag tror man är allt för svaga. Juventus lär föra matchen och med Dybala/Mandzukic lär man göra mål.

Jag tror Juventus vinner ganska enkelt, om inte Donnarumma storspelar kan det säkert bli tre mål med. Men först till två mål borde man vara oavsett.

Juventus först till två mål spelas på William Hill. Vill man vara lite säkrare kan man köra över 1.5 mål för Juventus, men jag har svårt att se att Milan ska få in två mål.

Skribent: Olofsbetting
21 May 2016