Imorgon är det dags för Champions League igen, och det är många frågetecken inför matchen. Spelar Ronaldo och Bale? Kan Touré och Fernando medverka? Jag vill nog ha startelvorna innan jag ger mig in i matchen allt för mycket och analyserar.

Dock fann jag ett statistikspel som är väldigt intressant. Real Madrids backlinjen är inte den bästa som ni vet, Man City kommer få sina chanser, utan tvivel. Real Madrid släppte in två mål mot Vallecano innan man vände senast, och Man City kommer att ha lägen för avslut.

En som varit bra på senare tid och avgjorde mot PSG är Kevin de Bruyne som verkar ha hittat formen. Unibet har lagt hans skottlina på över 0,5 skott PÅ mål. Något som belgaren har klarat i båda mötena mot PSG och även i 2-3 raka matcher i Premier League.

De Bruyne kommer ligga centralt offensivt och gillar att skjuta med sitt fina distansskott med. Kan även vara så att belgaren tar hand om frisparkarna och Agüero och Toure tillåter.

Ett skott på hela matchen från offensiva mittfältspositionen på en spelare som brukar träffa mål och tar frisparkarna i viss utsträckning tycker jag borde gå an.

Detta oddset bör inte finnas kvar vid avspark, kanske ner mot 1.65-1.70 mer rätt, eller en lina på 1.0 AH istället.

Vi investerar hela 8u här, tror han lär få 90 min.

Skribent: Olofsbetting
25 April 2016