Manchester lirar redan ikväll mot Liverpool och har bara tre vilodagar på sig före man ska möta Aston Villa. Det kan ske någon skada eller avstängning, men det bör inte vara avgörande mot ett av seriens sämsta lag.

Aston Villa förlorade idag med 3-1 hemma mot Everton, nu ska de möta Man City på bortaplan och det är väl egentligen ingenting som talar för att Aston Villa ska ta poäng här.

Man City såg bra ut i CL-matchen mot Kiev och man borde avgjort tidigare mot Liveprool i Capital One Cup med. Nu väntar ett returmöte med Liverpool i en otroligt viktig ligamatch då man måste ta in på Leicester, Arsenal och Tottenham för att inte komma efter allt för mycket.

Aston Villa ska vara en mumsbit och kommer att köras över är jag ganska säker på. Bony och Navas är tillbaka och kommer förstärka laget och ge lite mer bredd.

Tack vare cupvinsten tror jag att Man City är starkare än på länge och jag förväntar mig att man kör över Aston Villa hemma av bara farten.

Man kan också spela -1,75 AH om man tvekar på att Man City klarar 3 mål men samtidigt tror att man håller nollan. Men dock krävs minst tremålsvinst för att få full vinst även här. Därför väljer jag att köra på över 2.5 mål för Man City på Nordicbet istället.

Skribent: Olofsbetting
1 March 2016