Har väl kommit till insikt vad Man Utd är för typ av lag nu. Man spelar med en backlinje och ett försvarsspel som passar de lägre lagen i serien. Man har inga backar som är spelskickliga och kan ge understöd till anfallet. Man slår hellre långa bollar upp på Zlatan än att vägga sig förbi med en ytter.

Motståndarna till Man Utd får oftast en felvänd Zlatan som plockar ner bollen till en rättvänd spelare. Men i detta skedet ligger redan backlinjen rätt. Istället borde Zlatan kunna skarva på ett eller två tillslag, eller att en annan spelare sticker i djupled. Men Man Utd gillar att stå statiskt på yttrarna istället.

Tottenham är defensiva experter. Jag tror inte Rose eller Walker kommer att ha några som helst problem med att stänga ner yttrarna, heller tror jag inte att två mittbackar i Tottenham kommer att ha problem med Zlatan.

På innermittfältet är Wanyama och Dembélé minst lika bra som det Man Utd ska ställa upp med.

Ser man till offensiven så är Kane, Son, Eriksen och Lamela, eller vem det nu blir, bättre än Man Utd nuvarande skadefyllda backlinje.

Ser inte att Man Utd ska vara så pass stora favoriter. 1.82 på att Tottenham plockar med sig en pinne tar jag. Nästan bud på att köra rak vinst för Tottenham med, men någon måtta får det vara.

X2 till 1.82 spelas på Bet365.

Skribent: Olofsbetting
4 December 2016