Väldigt ofta får hemmalaget det lägsta oddset när ett toppmöte skall spelas, och många gånger är det underdogen som tar poängen tycker jag.

Även här ger Arsenal hela 3.00 på att vinna matchen. Arsenal är i mina ögon det bättre laget och har spelat bättre under hela säsongen än Man Utd med. Man Utd dras med skador och ändrar ofta runt i startelvan. Man kör med egna talanger, unga spelare och även med ovana positioner för vissa spelare.

Deras spel mot Sunderland var bland det värsta jag sett Man Utd prestera. Det var otroligt lättläst, inga kombinationer och man hittade aldrig till avslut mer än när en slumpchans uppstod.

Arsenal har fått tillbaka lite spelare i laget som Sanchez, Welbeck och förhoppningsvis är Koscielny tillbaka till denna match med.

Här får vi alltså halv vinst på att Arsenal klarar oavgjort borta mot Man Utd. Jämför du anfallsspelarna i Arsenal med Man Utd backlinje så skall det vara klar fördel för Arsenal. Cech står som sista utpost i Arsenal och det skulle inte förvåna mig om han max släpper en kasse förbi sig. Arsenal bör klara av att göra mål på Man Utd med.

Nä, jag tycker vi får för höga odds på Arsenal här och jag väljer att spela denna tidigt.

Skribent: Olofsbetting
15 February 2016