Ikväll är det dags för Bundesliga och vi har ett Bayern München som verkligen måste lyfta sig. Man brukar ju dominera, men Ancelotti har inte fått till det helt. Nu förlorade man i CL och får möta en gruppetta, och i Bundesliga är det Leipzig som är i ledningen.

Med tanke på att man är klar tvåa i gruppen i CL så kommer fokuset att ligga på Bundesliga och jag tror att Mainz kommer få känna på lite tryck ikväll.

För det första så förlorade Bayern hemma med 1-2 mot Mainz senast, så revanschlustan är där, och för det andra så måste man vinna för att inte släppa Leipzig i toppen.

Man har haft drygt 70% boll i två raka matcher mot Mainz och jag ser ingen anledning till att tro något annat här, kanske 65% som lägst.

Man trycker på bra på kanterna och det är ett Mainz som inte lär röra sig offensiv förens 0-1 kommer då man lär vara nöjda med oavgjort.

Bayern München har klarat 6 hörnor i alla bortamatcher utan en, mot Hamburg, där man löste 5 hörnor.

Klart att linan kunde varit 6.5 och oddset kring 2.00, men jag tycker ändå vi provar en slant på ö5.5 hörnor till 1.66, men vi håller nere insatsen då värdet inte är jättestort.

Över 5.5 hörnor för Bayern München 1.66 på Unibet.

Skribent: Olofsbetting
2 December 2016