Är lite överraskad över att vi får dessa odds här. Lyon går som tåget just nu och Lacazette verkar ha hittat tillbaka till ett fint målstimm igen. Ghezzal och Cornet flankerar honom perfekt. Lyon anfaller med fart och teknik och avslutar distinkt. Ett förbannat roligt lag att se spela fotboll just nu.

Över 1.5 mål för Lyon ger mer än raka vinsten, men ska jag vara ärlig så tror jag 2-2 är mera troligt än 1-0 till Lyon. Även om Nantes är stabila defensivt så ska man få problem att stoppa Lyons offensiv.

Lyon har gjort 5, 2, 4,  och 3 mål hemma på sina senaste fyra matcher och då har man mött lag som PSG och Bordeaux bland annat.

Nantes klarade 0-0 borta mot ö-laget Bastia senast, men innan dess släppte man in hela 4 kassar på Rennes, som är i en liknande form som Lyon faktiskt.

Kollar man på inbördes möten så har Lyon även klarat över 1.5 mål hemma i 5 av 6 senaste och jag tror så även ikväll när man har så fin form.

Lyon är två poäng ifrån en CL-plats och Nantes är fyra poäng ifrån den samma, det kommer bli en tuff fight, men jag säger 3-1 till Lyon spontant, man bör ta tre poäng hemma.

Skribent: Olofsbetting
19 March 2016