Dags för returen efter 0-6 förlusten senast. Gruppen är nästan avgjord, Arsenal och PSG har 7 poäng, samtidigt som Basel och Ludogorets ligger på en poäng. Men Ludogorets och Basel slåss om platsen till Europa League, och hemmalaget lär vara taggade framför fansen.

I inhemska ligan kör man över allt motstånd, och det är inte ovanligt att man gör både 3, 4 och 5 mål i sina matcher. Man vilade spelare och vann med 5-3 i veckan och kollar man på hemmastatistiken så gör man nästan alltid mål, framförallt hemma.

Arsenal har ett derby mot Tottenham som kommer att vara prio ett, om inte Wenger vilar halva laget så vore det knepigt. Med tanke på 6-0 senast så lär man ta lite lättare på uppgiften med, även om man vill ha förstaplatsen i gruppen.

Wenger har lite skador och kommer säkert att rotera en del. Ospina i målet och kanske Jenkinson i backlinjen t.ex. Vi får se, men det lär bli rotationer här.

Ett Arsenal som redan har fokus på helgen och kommer att färdas en bit mot ett laddat hemmalag. Jag lägger mina pengar på att båda lagen gör mål och känner att oddset är för högt här.

Spelas på Bethard.

Skribent: Olofsbetting
1 November 2016