Dags för Liverpools inne eller ute ur Europa League. En match som betyder väldigt mycket då Liverpool enbart kan ta sig till Champions League via Europa League.

När jag ser Liverpools offensiv så blir jag glad, precis den offensiva kvartett jag hade plockat ut med Sturrigde, Firmino, Coutinho och Lallana. Man bör sätta Villarreal under press här. Spelet på över 5,5 skott på mål för Liverpool som jag skrev på Twitter är ett bra spel.

Jag tänkte även på hörnspel, då Villarreal är bra defensivt, men samtidigt rör jag inte en lina som ligger på 7,5 hörnor.

Villrreal ligger på 3,5 med sin lina, man löste 7 stycken hemma och då var matchen 0-0 i 90 minuter.

Detta spel bygger på att jag faktiskt tror att Liverpool löser 1-0 här, redan i första halvlek med. Och om Liverpool har en 1-0 ledning, då lär inte Villarreal ha en lina på 3,5, utan snarare kanske 4,5 hörnor.

Svårt att se att Villarreal inte ska kunna skapa hörnor mot Liverpool här i underläge, och förhoppningsvis ett tidigt sådant.

Om inte Villarreal hamnar i underläge före 60-70 min så kanske inte spelet är så bra, men jag räknar in detta i värdet.

Jag tänker mig att Villarreal bör skapa 2-3 hörnor även om det är en match som står 0-0 hela vägen, och därför skjuter jag in pengarna här istället.

Över 3,5 hörnor för Vilalrreal spelas alltså på Unibet.

Skribent: Olofsbetting
5 May 2016