Nu möts Liverpool och Man City i Capital One Cup-finalen redan i helgen, men för det första tror jag att den matchen kan påverka detta oddset, och dessutom brukar en match som är så pass avgörande bli lite mer taktiskt. Därför vill jag inte se matchen först och kanske få en annan bild av denna.

Det är två lag som spelar i Europa, som spelar många matcher, och det är två lag som haft problem med skador som möts. Man Citys styrka ligger i offensiven, lika gärna som jag hade velat säga att Liverpools gör det, för det gör den, men Coutinho och Sturridge har varit borta ett tag.

Man lyckades bara gå vidare genom en straff hemma mot Augsburg i Europa League, men spelet börjar ta sig. Man City har inget superförsvar, man ska dock vara glada att Kompany är tillbaka och styr upp lite.

Jag kan absolut se Liverpool göra mål hemma på Man City, samtidigt som Man City utan problem ska kunna göra mål på Liverpool med. Yaya Touré kommer utmana Kolo Touré, en match i matchen kanske?

Det är ett Man City som inte har råd att förlora poäng, och om Liverpool får in sitt mål så kan vi räkna med att Man City kommer att försöka göra två. Så enkelt borde det vara, men det är det inte alltid.

Kollar vi på inbördes möten mellan lagen så har 9 raka! sedan 2012 mellan lagen gått över 2.5 mål.

Jag tror på en målrik tillställning i alla fall, håller ni med?

Skribent: Olofsbetting
28 February 2016