Jag vet inte om jag kan hålla med oddsrörelserna här. Jag ser att oddset för över 2.5 mål i matchen började kring 1.70, men är uppe på 1.90 nu ungefär.

Liverpool har 9-2 i målskillnad på sina två första hemmamatcher. Man har gjort 4-1 och 5-1. Manchester United har inte haft den defensiven som jag trodde i början av säsongen. Det har jag fått erfara genom att ha De Gea i målet på fantasy. Man kommer nog släppa in mål ikväll med ganska stor sannolikhet.

Liverpool har Coutinho, Lallana, Mané, Sturridge, Firmino, Origi. Det är många snabba och tekniska spelare att hålla koll på. Man Utd har inte alls den typen av backlinje som kan stå emot dessa spelare i 90 minuter, det känner jag mig övertygad om.

Liverpool har väl heller inte den ultimata backlinjen kan jag tycka, och första tanken var på över 1.5 mål för Pool, men jag väljer att köra på den totala linan.

Martial, Zlatan, Rashford och Mata bör kunna störa ihop med Pogba och Fellaini, framförallt har Man Utd en klar fördel på fasta situationer då man har många stora spelare.

Jag tänker mig en fartfylld match här. Ingen av lagen vill väl hålla i bollen speciellt mycket, så ser en match där vi inte får så mycket mittfältsspel.

Båda lagen lär väl göra mål, och jag tror vi får se i alla fall tre mål här, så vi testar en slant.

Skribent: Olofsbetting
17 October 2016