Jag bara fick ett infall idag. Liverpool är ju rena karusellen, ena dagen kan man spela fantastiskt och ge själva Man City stryk trots skador, och andra dagen kan man spela katastrofalt igen. Svårt att veta vart man har dem, men nu tycker jag det är dags igen för att spela bra.

Liverpool har inga problem med skador längre på nyckelspelare och nu borde Klopp ha spelare för att kunna prestera den fotboll han är känd för, snabb och teknisk.

Klopp är en tysk tränare som har cupfokus med, och jag antar han kommer köra bästa laget ikväll och satsa allt på att gå vidare. Självklart lockar även den CL-plats som garanteras vid vinst av Europa League.

Man Utd dras fortfarande med skador och man sliter fortfarande i ligaspelet och även i Europa. Till sin fördel har man att man vunnit nästan alla stormöten under säsongen, och nu vankas alltså ett litet miniderby här i England ikväll i Europa League.

Man har fortfarande skador på nyckelspelare, men defensiven ser okej ut. Dock har man haft stora problem borta och på sina 4 senaste bortamatcher har man förlorat mot sämre lag som Sunderland, WBA och Midtjylland.

Man besegrade Liverpool borta i ligaspelet senast med 1-0, men då var det också ett skadeskjutet Liverpool och Man Utd hade med Rooney och grabbarna.

Jag tror att Liverpool vill utkräva hämnd och det passar perfekt nu när Man Utd är inne i en svacka och har skador på viktiga spelare.

Jag väljer att avstå raka ettan som ger 2.20 drygt och satsar på över 1.5 mål för Liverpool istället, 2.45 hemma känns riktigt fint med tanke på förutsättningarna och därför ökar jag insatsen till 8u denna kväll.

Förväntade laguppställningar

Liverpool XI: Mignolet; Clyne, Lovren, Sakho, Moreno; Henderson, Can; Lallana, Firmino, Coutinho; Sturridge

Man United XI: De Gea; Darmian, Smalling, Blind, Rojo; Schneiderlin, Carrick; Mata, Herrara, Martial; Rashford.

Skribent: Olofsbetting
10 March 2016