Dags för Premier League igen efter det tråkiga uppehållet, och Liverpool fortsätter att stöta på tufft motstånd. Nu är det hemmamatch mot förra årets mästare, Leicester City. Liverpool borde vara varma i kläderna nu och man ses som ganska klara favoriter till att ta tre poäng. Med Mané, Sturrigde, Coutinho och Lallana offensivt så borde man kunna vinna matchen mot Leicester här tror jag med.

Leicester har inte imponerat allt för mycket i inledningen men fördelen här är att man kan spela på sitt kontringsspel och Liverpools försvarsspel har inte fungerat helt heller. Dock tror jag att Liverpool har lärt sig lite från dem tidigare matcherna och ställer till med trubbel för Leicester omgående. Man borde lärt sig från Burnley-matchen på hur man ska få hål på ett lag som ligger defensivt, samtidigt som man räddar sig från kontringarna.

Jag tror att Liverpool öser på från start och får in en boll redan i första halvlek. Tycker att 2.55 är högt för ht/ft när raka ettan ligger kring 1.70.

Ska prova detta spelet för en gång skull. Tror att Liverpool får in 2-3 mål här och Leicester max ett. Förhoppningsvis 1-0 eller 2-0 redan i halvtid.

Liverpool ht/ft till 2.55 spelas på Unibet

Skribent: Olofsbetting
8 September 2016