Liverpool visade upp fin moral i helgen då man besegrade Sunderland med 2-0 efter att få kämpa hela matchen. Coutinho gick sönder men inhopparen Origi löste det förlösande 1-0 målet.

Leeds med Pontus Jansson har gått bra i Championship, men man ska ha i åtanke att det är stor skillnad mellan lagen i Premier League och Championship med tanke på alla pengar som finns i Premier League.

Ett bottenlag som Sunderland har fullt med stjärnor och utlandsproffs medan ett topplag i Championship mestadels innehåller inhemska lirare.

Klopp är uppväxt med den tyska fotbollen, och där satsar man till 100% på cuperna och slänger inte in halva bänken som många tränare gör i Premier League.

Jag är säker på att Klopp kommer att köra ett bra lag på planen.Origi och Mané lär säkert starta i alla fall, frågan är bara hur anfallet ser ut i övrigt, men någon mittfältare kan säkert flyttas fram i planen om så är fallet.

Mittfältare har han ju några att välja mellan, så en sak är säker. Vilket lag han än väljer att ställa så ska man rulla ut Leeds ganska enkelt.

Jag tror att man vinner med något mål med, så väljer -1.75 AH, där vi får halv vinst om Liverpool segrar med två mål, och full vinst om man vinner med tre mål.

Spelas på Bet365

Skribent: Olofsbetting
28 November 2016