Gillar detta spelet. I skrivande stund är den raka vinsten för Ungern nere på 1.80 något och att man ska vinna med 1-0 ser jag som osannolikt.

Lettland är absolut inget bra landslag och har inga vidare kända spelare i dagens trupp heller. Ungern gick vidare till slutspel och har fått självförtroendet att växa. Man blandar och ger både offensivt och defensivt och det märks i deras målrika matcher.

Därför anser jag att över 1.5 mål på Ungern är bättre än raka vinsten med. Lettland förlorade senast mot Färöarna med 2-0 hemma! Det är absolut inget bra resultat. All cred till Färöarna.

Innan dess lyckades man bara vinna med 1-0 mot Andorra, som är ett av Europas absolut sämsta lag, sämre än Luxemburg helt klart.

Med andra ord kommer Ungern att få sina chanser, och man har bra offensiva spelare för att klara av detta.

Ungern förlorade med 2-3 mot Schweiz senast hemma och är säkert sugna på att ta tre poäng här. Man lyckades bara få 0-0 borta mot Färöarna med, men man förlorade i alla fall inte med 0-2 hemma och borde såklart vunnit.

Vi såg ju i EM vilken offensiv man har också, man gjorde 3 mål mot Portugal, så Lettland ska man kunna lösa några mål på.

Jag ser klar fördel för Ungern och jag tror man ska ha bra chanser att få in två bollar här, hade satt linan under 2.00 i alla fall, så vi provar.

Skribent: Olofsbetting
10 October 2016