Inget jätteodds kanske, men hellre detta än att ta 1.80 på -1 AH tänker jag.

Norwich spelade inte så bra mot West Ham sist, man såg skakiga ut defensivt. Man fick kraft första 20 min av andra halvlek mot ett West Ham som spelat 120 minuter fotboll i veckan mot Liverpool i FA-cupen.

Men när Weset Ham sedan vaknade till liv på slutet så kunde inte Norwich stå emot och en förlust var väldigt nära med.

Leicester hade otur mot Arsenal. Som vanligt spelade man stabilt försvarsspel och förlorade först efter matchens sista touch då man var en man mindre. Simpson kommer att vara avstängd men annars inga viktiga spelare som saknas för Leicester.

Leicester har haft en del tuffa matcher nu och man har stått upp väldigt bra, nu kommer man möta ett lite sämre lag och jag tror det kan ge en väldigt fin effekt här.

Leicester har ett väldigt fint försvarsspel på hemmaplan och jag har vårt att se att Norwich ska göra fler än ett mål. Samtidigt tänker jag mig att Leicester gör 1-2 mål minst och därför tycker jag -0.75 AH är lite sundare. 2-0 är ett ganska vettigt resultat, och kan bli 2-1 om det vill sig lite sämre tänker jag.

Norwich har inga nämnvärda avbräck heller utan kommer troligtvis med samma lag som mot West Ham. Norwich har sämst form i ligan och har förlorat 8 av sina 10 senaste borta. Vinner inte Leicester denna måstematch för dem så blir ligatiteln svår med och det vet dem om.

Skribent: Olofsbetting
15 February 2016