Barcelona krossade Celtic med 7-0 och Barcelona är världens bästa klubblag, så är det bara. Man utklassar lagen i egna ligan med 4-0 och då snackar vi lag som tillhör mittenskiktet. Nu ska man ta emot nykomlingen Leganes istället. Man ska vara många klasser bättre.

Okej, senast mot Aalves bar det inte vägen, men då vilade man mer än halva elvan. Iniesta, Messi och Suarez spelar från start nu. Enrique har förstått att man inte kan tappa poäng i La Liga, då är typ ligan körd med tanke på Reals och Barcas överlägsenhet.

Idag blir de ingen pardon, Barcelona kommer ha 75% boll och man kommer ösa på, jag är ganska säker på att man löser tre bollar före min 70, ännu tidigare kanske.

Det ska vara enorm klasskillnad med andra ord. Alaves ska inte ens ha stunder med tryck hemma, det ska handla om tryck mot Alaves mål i 75-80 min och chanserna komer att uppstå, dessutom har man Messi och Neymar på frisparkar om Alaves spelar fult.

Nä, William Hill sticker ut med 1.85 också på att Barcelona leker in 3 mål mot en nykomling, jag kan inte blunda och hiver in 8u här.

Missar spelet så är det enbart på grund av ineffektivitet, för chanserna för 3 mål kommer finnas till 100%

Skribent: Olofsbetting
17 September 2016