Ängelhoms FF hade problem redan förra året med ekonomin, och i år är det inte bättre. Styrelsen ville sänka spelarlönerna med 20% och detta skapade såklart liv i omklädningsrummet.

Många spelare valde att inte gå med på detta och just nu har Ängelholms FF faktiskt bara 16 spelare under kontrakt i klubben, bara någon vecka före serien startar.

Enligt Unibet rent oddsmässigt så skall Ängelholm bli ett mittenlag, och visst, Järdler gjorde det bra förra året och man har tid på sig att värva lite, men man har inte mycket att röra sig med.

Vad sker om Ängelholm får skador eller avstängningar? Hur bra står man sig?

Man förlorade mot Landskrona som spelar i div.1 södra i en träningsmatch, och även mot Malmö FF i svenska cupen där man blev rejält utspelade.

Övriga resultat i cupen var 0-1 mot Sundsvall och 1-1 överraskande mot Sirius.

Men om vi kollar på förutsättningarna så har Ängelholm risken att utsättas för något negativt under säsongens gång, och bredden är inte bra.

Jag tycker oddsen ligger lite för högt här och provar. Jag tror att man kommer vara på nedflyttningshalvan snarare och små marginaler kan komma att avgöra.

Ingen jätteinsats, men tycker vi har lite värde. Jag väljer att spela inklusive kval istället för att man åker ner direkt med.

Skribent: Olofsbetting
24 March 2016