Dags för VM-kval och Kosovo gör sin blott andra match som nation i fotbollens finrum. Man spelade borta mot Finland i sin första match och var det bättre laget. Tyvärr stannade det bara vid en pinne, men för att ha spelare som aldrig förut spelat ihop så var det ett okej resultat.

Nu väntar lite av ett balkanderby när man ska ta emot Kroatien, ett Kroatien som kommer med ganska svåra avbräck och ganska sviktande form på spelarna i laget.

Både Modric och Rakitic missar matchen, Corluka har varit småskadad men kan komma till spel. Båda ytterbackarna är bänkade i klubblagen och Lovren missar pga skada med.

Man har spelare som Brozovic, Kovacevic och Mandzukic som numera är bänkspelare i respektive klubblag.

Med alla förutsättningar och att man får över 2.00 degen på Kosovo +1 AH så tycker jag det är ett fint spel. Det oddset ska nog ner lite mot speldagen.

Kroatien måste alltså vinna med 2 bollar för att man ska förlora spelet och det tror jag inte när stadion kommer att koka och spelarna vill bevisa allt för sitt nya land. Kosovo har lite bättre trupp denna gång då det var lite klydd med vilka spelare som fick lov att representera landslaget i den första matchen. Matchen kommer att spelas på Loro Boriçi Stadium i Albanien, men stämningen kommer säkert att vara där ändå.

Vi testar +1 AH på Kosovo på Bet365

Skribent: Olofsbetting
4 October 2016