Finns detta oddset kvar när matchen ska spelas så ska jag fan renraka mig på hela kroppen. Falkenberg har inget att spela för, man är toksist och det speglar sig i matcherna. Nu blev det 0-5 mot Elfsborg borta senast och nu ska man alltså möta Kalmar FF borta.

Kalmar FF som äntligen verkar vara kvitt skadorna på nyckelspelarna, och se som det gick. Man besegrade Östersund hemma med 2-0 och Rasmus Elm lirade på mitten, och det var väl bara David Elm som saknades, annars var laget helt ordinarie.

Kalmar spelar bra hemma, och när man har sitt fulla lag ska man ligga på övre halvan. Falkenberg håller bara inte klassen, man har allt för många spelare som håller låg Superettan-nivå känns det som, och ni ser hur det har sett ut.

Falkenberg har 1 seger och 2 oavgjorda på 11 bortamatcher och man har ingen målskytt då alla har blivit sålda eller skadade. Jag tror Falkenberg får stora problem att göra mål, och Kalmar FF borde kunna få in 2-3 bollar utan problem, om vi ens stannar där.

Men över 1.5 mål för Kalmar ger 1.50 drygt, samtidigt som vi får 1.70 på -1 AH, och 2 mål krävs för vinsten där, och jag tror inte att Falkenberg får lätt att göra mål som sagt.

Detta spelet hade jag lagt ner mot 1.55-1.60 faktiskt, och ser fint värde. Investerar 8u på -1 AH Kalmar på Guts.

Skribent: Olofsbetting
18 September 2016