Juventus fortsätter att prestera bra och man lyckas lite mirakulöst hämta upp 0-2 till 2-2 hemma mot Bayern München och göra match av returen också, även om det kan bli svårt.

Juventus leder just nu Serie A tack vare att Milan tog poäng borta mot Napoli, och nu gäller det att behålla den platsen. På söndag spelas ett fint möte mellan Juventus och Inter. Då har Juventus fått vila upp sig tillräckligt tycker jag och borde vara pigga igen.

Inter började så bra, även defensivt, men har på slutet dalat lite och blivit passerade av både Napoli, Fiorentina och Roma i tabellen. Nu har man bara fyra poäng ner till AC Milan också.

Man har på senare tid inte haft samma täta defensiv heller utan man har släppt in 11 mål på sina 4 senaste bortamatcher. En av dessa matcher var mot just Juventus, och den slutade 0-3.

Mandzukic är tillbaka i anfallet och man kommer att ha en fin offensiv på dagen igen.

Efter att ha spelat mot Bayern och fått lite bättre tempo i kroppen, samt fått en liten ego-boost tack vare upphämtningen, så tror jag att Inter blir en liten mumsbit. Det går fint att spela rak vinst, och även -0.75 AH på Juventus, men jag väljer över 1.5 mål och tycker oddset borde vara runt 1.80 nästan.

Skribent: Olofsbetting
24 February 2016