Bolagen verkar ha gjort Jönköping Södra till favoriter här, och det ställer jag mig frågande till. För det första har vi två lag som spelar på naturgräs, så övertaget av naturgräs hemma för JSödra försvinner.

Kalmar FF är ett av seriens formstarkaste lag, och en av anledningarna är att man varit skadefria för en gångs skull. Rasmus Elm har kommit tillbaka, Ring har börjat göra mål och både mittfältet och backarna har fungerat fullt igen.

JSödra har en annan kamp, en kamp i botten, men tack vare sin sena seger mot Gefle senast så har man fått andrum och har nu sex poäng ner till Sundsvall och Helsingborg och det är genast lite tryggare att slippa kvala.

Kalmar FF är sjukt nog bara 3 poäng från 5 platsen just nu, trots att man inte imponerat under säsongen. Men med sina två raka segrar och en oavgjord före dess mot Elfsborg så har man hittat formen.

Jag tycker inte att JSödra ska vara favoriter hemma mot Kalmar FF här, det ska vara liten klasskillnad. JSödra kommer att spela på kontringar och Kalmar FF kommer nog vara spelförande. Att få tillbaka pengarna vid oavgjort och vinst om Kalmar vinner tycker jag är bra. Ni kan spela +0.25 AH på Kalmar FF om ni vill fega lite med.

Men DnB på Kalmar FF till 2,00 spelas på MyBet med 8u faktiskt. Andra bolag ligger på 1.91 som högst, så ett fint utstick.

Skribent: Olofsbetting
22 September 2016