Tar detta ganska hårt faktiskt. Vi har för det första ett Jönköping Södra som alltid spelar målsnålt hemma, och vi har för det andra ett Hammarby som verkligen har täppt till i defensiven.

Vi ska nog inte dra allt för stora växlar av Jönköpings målrika matcher på senare tid, för det gäller på bortaplan, hemma på naturgräset spelar man bättre.

I bara 1 av 10 hemmamatcher har Jönköping Södra gått över 3.5 mål, vilket krävs för att vi ska förlora pengarna. Om jag inte minns fel är det i första hemmamatchen mot Malmö FF där det blev 3-2 efter ett rött kort på Lewicki. Annars är det idel matcher under 3.5 mål.

Under 2.5 mål mål, som krävs för full vinst, har vi 8 av 10, vilket även det är målsnålast i hela Allsvenskan. Jönköping har smått sjuka 16 mål på sina 3 senaste bortamatcher, men det är en annan historia hoppas jag.

Hammarby har två raka 0-0 matcher på bortaplan. Man har släppt in 3 mål på sina 7 senaste matcher och mycket tack vare Aidoo, mittbacken från Ghana.

Jag har svårt att se fyra mål här, och det är inte mycket som talar för det. Känns som att 1.60 är ett mycket fint odds och då plockar jag det tidigt.

Skribent: Olofsbetting
12 September 2016