Dags för Sveriges andra gruppspelsmatch, och något säger mig att Hamrén är skitnöjd med en poäng här. Men att behöva gå för vinst i sista matchen mot Belgien kanske inte är det optimala, speciellt inte eftersom Belgien för närvarande står på 0 poäng i gruppen med.

Sverige förväntas göra några byten. Guidetti och Ekdal tar nog plats i laget till förmån för Berg och Lewicki. Det är en tuff match som väntas, för Italien kör med 5 mittfältare, så Källström och Ekdal kommer att få jobba.

Italien spelade ganska mycket på kontringar mot Belgien, något de inte kommer kunna göra mot Sverige. Nu måste de vara lite mer spelförande och spelet kommer nog bli lite mera böljande tack vare detta.

Jag tänker mig en ångestladdad kamp för de svenska spelarna. Zlatan kan nog lätt bli frustrerad, och så även Sebastian Larsson och Kim Källström som vanligt.

Jag tror vi kommer att få se en match med ganska tuffa tag. BBC i backlinjen kommer nog köra hårt på Zlatan och De Rossi kan smälla på i mitten, även Motta som hoppade in senast tog kort.

Jag lägger in Sverige över 3,5 hörnor i spreadet med, tror det ska gå vägen, jag tror de kommer i underläge som vanligt.

Men över 3,5 kort blir mitt spel här, känns som att det ska klara att gå över.

Italien tog 4 kort mot Belgien och Sverige plockade ett mot Irland, men där blev 3 totalt i matchen.

Men Italien är nog kanske lite arga sedan 2-2 matchen mot Danmark med och vill trycka till svenskarna, speciellt Zlatan som sagt.

Vi testar.

Skribent: Olofsbetting
17 June 2016