Inter hade Serie A:s bästa försvarsspel fram till derbyt senast då man släppte in 3 mål mot Milan. Mancini blev uppvisad på läktaren och kommer att missa matchen mot Inter.

Inter har problem med målskyttet för tillfället och börjar tappa mark mot toppen. Men jag tycker denna matchen kommer perfekt här. Man har fått in lite nytt blod i laget under fönstret och man möter ett Chievo som dras med skadeproblem och är under isen för tillfället.

Chievo har släppt in 4 mål mot både Juventus och Lazio på sina två senaste och då borde väl Inter få in 2-3 mål på San Siro logiskt sett?

Inter släpper inte in många mål heller som sagt så jag tror inte att Chievo klarar fler än ett mål här.

Chievo har fått skador på nyckelspelare och man har fått det samtidigt också, man har sålt av Paloschi till Swansea och Simone Pepe, Perparim Hetemaj och Alessandro Gamberini missar matchen bland annat. Förstemålvakten Bizzarri missar och även anfallarna Meggiorini och Floro Flores.

Det räcker med vinst för Inter för att vi ska kunna hämta hem halv vinst, och det väljer jag framför över 1.5 mål då Inter har lite problem med målskyttet och 1-0 inte är otroligt.

Skribent: Olofsbetting
3 February 2016