IFK Norrköping tar emot Helsingborg, och det börjar se fin ut för hemmalaget. Norrköping rullar boll hemma på konstgräset och har vunnit med 3-1, 4-1 och 4-1 på hemmaplan denna säsong.

Man möter Helsingborg som i mina ögon är ett lag som behöver en säsong till för att få stabilitet. Man har överpresterat lite just nu och haft ganska okej motstånd.

Nu ska man spela borta mot svenska mästarna, på ett underlag där man inte är van och det är nog ingen som förväntar sig att man ska ta någon poäng här.

Jag har sett nästan samtliga matcher med Norrköping i år, och man rullar fin boll. När man får tillbaka Bärkroth så blir man ännu svårare. Platsen där jag dock är lite osäker på är innermittfältsplatsen vid sidan av Sjölund, men Blomqvist spelade bra senast och gjorde även mål.

Kujovic är tillbaka i truppen inför imorgon och boostar på en del med.

Jag tror ju såklart att Norrköping löser 2-3 mål och Helsingborg kanske får in ett.

Men vilket spel är bäst då? FT2 mål ger 1.65 och många andra spel i Norrköpings favör ligger kring 1.55 och är lite för uppenbara kanske.

Jag tycker dock vi provar att Norrköping leder i minut 60. Man bör ta ledningen mot Helsingborg ganska omgående och jag tror inte på 1-1 eller 0-0 i minut 60 här.

Den investeringen kör vi på.

Över 1.5 mål för Norrköping, -1 AH och några andra spel kan passa in med.

Spelet finns på William Hill, som har många bra specialspel som inte finns på andra sidor.

Skribent: Olofsbetting
2 May 2016