IFK Norrköping åkte ganska väntat ut mot Rosenborg ur Champions League och nu är det fullt fokus på ligaspelet igen. Jag tror att många av spelarna är besvikna, och framförallt så förlorade man hemma framför fansen.

Man bör vara rejält revanschsugna och man bör vilja bjuda fansen på en fin match mot Gefle. Tyckte mig se lite självförtroende på slutet med när man vände på matchen och rent offensivt har man absolut kapacitet att göra 2-3 mål mot Gefle.

Gefle vann med 4-2 senast mot Kalmar, men då kom 2 av målen med en man mer i slutet och då hade man fördel av att spela på konstgräs. Idag kommer den fördelen att försvinna och samtidigt spelar man förhoppningsvis 11 mot 11 med.

Jag tror inte att vi får se en 3-3 match som mot Östersund, för Gefle är inte lika spelskickliga.

Norrköping bör föra matchen och med Nyman och Andersson i anfallet så bör man få in 2-3 bollar. Jag tror inte att Gefle mäktar med mer än en boll här och -1 AH tycker jag känns fint.

Oddset har gått upp tack vare Gefles vinst och att IFK Norrköping förlorade + hårt matchande. Men jag tror det kan vara till en fördel här då man har högre tempo i kroppen. Jag investerar i -1 AH på IFK Norrköping.

Skribent: Olofsbetting
22 July 2016