Ser att många bolag redan har börjat sänka och gissar att Nordicbet kommer att göra det här med.

IFK Norrköping går som tåget hemma. Man har 5 av 5 vinster och man har inte gjort mindre än 3 mål i någon av matcherna. Kujovic har öst in mål på senare tid och Traustasson och Sjölund kommer tillbaka. Bärkroth kanske får chansen från start med.

Hos Elfsborg är det tyngre. Man ledde med 3-1 men tappade till 3-3 sedan Rhodén dragit på sig en utvisning. Man fick även en varning på Claesson, så hela det ordinarie innermittfältet är borta för Elfsborg inför matchen.

Dock kan man reda upp det ganska bra med Hauger och kanske Jon Jönsson? Offensivt får man tillbaka Lasse Nilsson från avstängning och har Hedlund/Bajrami på kanterna. Ingen jättekatastrof rent lagmässigt.

Men i grund och botten ska Norrköping vara bättre. Jag blev oerhört imponerad mot ÖSK, hur IFK Norrköping utan sina fyra ordinarie spelare på mitten, fortfarande kunde föra matchen mot Örebro på bortaplan. Man spelade ut Örebro stundtals och Man lär göra det mot Elfsborg här med.

Elfsborgs försvarsspel har mer att önska och Kujovic/Nyman/Andersson lär få in minst två bollar. Oddset på det ligger ner mot 1.60 och känns inte lika värt att investera i.

Nä, IFK Norrköping kommer vara spelförande, och kommer att få in minst två bollar, jag tror och hoppas att det kommer att räcka till vinst mot ett Elfsborg som saknar Claesson/Rhodén och investerar i raka ettan.

Skribent: Olofsbetting
24 May 2016