Dags för fredagsmatch, så tänk på det om ni har Fantasy Premier League. Kan vara en av mina sista spel på MrBet också, en lång tid här, men någon gång ska även detta ta slut.

Nu fokuserar vi på Hull mot Everton som spelas ikväll. En match som jag tror kan bli fartfylld med svängig fotboll. Varken Hull eller Everton är kända för sitt försvar precis, och båda lagen har väl saknat det där lilla extra den här säsongen vad gäller att täppa till i defensiven tyvärr. Även fast man gjort mål framåt har man släppt in som gjort att man förlorat viktiga poäng.

Hull har gjort 9 mål på 9 matcher hemma, men man har gjort mål mot alla lag som ligger på nedre halvan i princip. Det är mot topplagen man har fått problem, och det är inte så konstigt när man knappt lånar bollen då.

Everton har släppt in mål i alla utan 2 matcher på bortaplan och gjort mål mot bottenlagen. Det är bara mot de skickliga defensiva lagen man inte gjort mål på bortaplan.

Everton saknar ju som bekant Stekelenburg i målet och McCarthy på mittfältet. Något som gör innermittfältet lite trögare då Barry lär spela. Jagielka satt på bänken senast och backarna bestod av Mori, Williams och Holgate, med Robles i målet.

Detta är inget försvar som håller hög PL-klass i mina ögon precis. Baines och Coleman finns att skydda som ytterbackar, men Hull spelar inte så mycket på kanterna, så den effekten uteblir nog.

Hull har Snodgrass som är riktigt bra på fasta situationer och där kan det räcka med en frispark för att spräcka nollan med. Får hoppas Mbokani är lite mer lyckad ikväll med.

Nä, jag tror på en underhållande match där båda försvaren släpper till lite ytor, Hull lär i alla fall inte sitta med 5-backslinje om Everton löser ledningen här, då bör man trycka på framåt.

Båda lagen gör mål till 1.95 spelas på Betfair.

Skribent: Olofsbetting
30 December 2016