Detta Hammarby, det lyckas inte helt för Nannes mannar denna säsong, trots 3! straffar senast så förlorade man mot BK Häcken med 2-4 i Göteborg och nu väntar en måstematch.

Man möter Falkenberg som också krigar nere i träsket och här ska man bara vinna hemma. Man kommer att vara spelförande och man har ett odds som är lite väl lågt kanske. Men jag kommer inte våga röra 1x2 ändå, en bra dag kan Hammarby rinna på och har dem en dålig dag, ja då snackar vi 3-3 kanske.

Ett spel på över 2.75 mål kan vara intressant, men jag väljer att köra på hörnspel.

Hammarby är ett bra hörnlag hemma och Falkenberg är ett underskattat hörnlag med, man brukar nästan alltid komma upp i 4-5 hörnor oavsett hemma/borta och motstånd. Man brukar jobba med långa bollar på fysiska spelare och det tvingar många motståndare att dra ut den över kortlinjen.

Linan ligger på 10.5 hörnor och det tycker jag är fint. Jag tror att Hammarby kan skapa ett fint tryck i början och skapa så vi är över halvvägs i halvtid i alla fall. Sen beroende på hur ställningen är så kanske man kan överväga att sälja av i andra på Bet365.

Vi provar!

Skribent: Olofsbetting
17 July 2016