Tar ett tidigt spel redan nu. Häcken borta mot Gefle. Gefle lär trilla ur Allsvenskan och jag vet inte om jag tycker att tränarbytet har gett någon effekt med. Man jobbar med små resurser och har inte lyckats värva in någon som skulle kunna rädda kontraktet heller. Man har drabbats av lite skador och  just nu ser det väldigt uppgivet ut helt enkelt.

BK Häcken har sina ekonomiska muskler och har plockat in Alexander Farnerud från Torino. Han lär vara startspelare efter uppehållet och med honom, Abobukari och Martin Ericsson så bildar man ett väldigt bra mittfält, både offensivt och defensiv.

I anfallet kan Paulinho vara tillbaka. Brassen opererades i början av augusti och skulle vara borta upp mot 4 veckor, så en come back i mitten av september är nog inte helt omöjligt.

Häcken har annars Owoeri, Savage, Mohammed och Kamara offensivt, så Häcken har ingen stress om Paulinho inte är med.

Det jag vill ha sagt är att Häcken faktiskt har ett av dem bästa lagen i Allsvenskan just nu, det är backlinjen som kan vara lite svajig, men Abrahamsson i målet har varit en av säsongens stora överraskningar enligt mig och laget ser otäckt bra ut offensivt.

Jag förväntar mig att Häcken vinner ganska komfortabelt och det skulle förvåna mig väldigt mycket om 1.80 kommer vara kvar. Jag tror snarare vi ser ner mot 1.65-1.60.

Häcken-vinst till 1.80 på MyBet plockas.

Skribent: Olofsbetting
30 August 2016