För er som missade att plocka raka vinsten på AIK så erbjuder William Hill alltid "först till" spel. Det vill säga att AIK når först till två mål.

I detta fallet har Gefle stora problem att göra mål, man har bara gjort 7 stycken på 10 matcher, överlägset minst i hela Allsvenskan. Det skulle förvåna mig om man gör två stycken mot AIK. Sen är det klart att AIK inte är det bästa defensiva laget, och att det är fullt möjligt.

Men Ishizaki kommer tillbaka på mitten och frågan är om inte Gefle är snäppet sämre än Falkenberg defensivt med. Man släppte in 6 mål mot Göteborg hemma och 4 senast mot Örebro.

Gefle har även problem på mittfältet inför matchen, man saknas båda ordinarie innermittfältarna i Bååth och Nilsson, sen har man två målvakter på skadelistan med. Nä, detta borde bädda för AIK.

AIK bör ta tre poäng här, allt annat vore nästan lite galet med tanke på att man har fått in ny tränare och nytt go i laget.

1-0 har jag svårt att se med, AIK kör ganska offensivt med Yasin, Strandberg och Isak. Eliasson var helt okej mot Falkenberg med, visade att han vill ha boll och vågade utmana och gå på avslut.

Nä, jag tror AIK når först till två mål här, och 1.91 känns bra då raka vinsten på AIK ligger ner mot 1.70 just nu.

Skribent: Olofsbetting
21 May 2016