Dags för Sverige att stöta på ett av dem bästa landslagen i världen. Om vi börjar med Sverige så är nog kollektivet lite bättre och löpstarkare än det Sverige vi fick se i EM.

Dock är spetsen inte lika bra och då går det inte att överraska så mycket. Man gjorde en okej insats mot Holland, som iof också saknar spets numera och löper mer, och man leder just nu gruppen, men tack vare detta har Sverige också blivit överskattat.

För Sverige kommer en poäng kännas som en vinst, medan Frankrike knappt kommer att vara nöjda med uddamålet. Man spelade oavgjort mot Vitryssland och måste ta tre poäng här för att slå en av sina två jobbiga motståndare i gruppen.

Frankrike är fyllt med stjärnor, man är bättre än Sverige på varenda position och fransmännen är också i en bättre ålder, där man passerat generationsväxlingen, medan Sverige fortfarande inte vet vilka spelare man ska ha och kriskallar in Toivonen igen.

Nä, Sverige kommer säkert spela fysisk fotboll och bara försöka förstöra det franska spelet, men jag är ganska säker på att vi får se drygt 3-0 till Frankrike här på hemmaplan.

Tycker vi skulle ha ner mot 1.70 här på -1.5 Frankrike.

-1.5 Frankrike till 1.90 spelas.

Skribent: Olofsbetting
7 November 2016