Dags för EM!

Värdnationen Frankrike tar emot Rumänien på ett fullsatt Stade de France inför drygt 80 000 åskådare.

Stämningen, förväntningarna och ljudnivån, ja, jag hoppas denna matchen har allt. Jag förväntar mig inte att Rumänien ska kämpa emot allt för hårt heller.

En klassisk kommentar från en tränare i detta fallet borde vara att ligga lågt första 15-20 minuterna och spela av den värsta pressen som Frankrike kommer att sätta direkt.

Samtidigt har jag väldigt svårt att se att Rumänien ska hämta sig från ett eventuellt underläge. Ett Rumänien som lyfter framåt skulle nog bara innebära fler baklängesmål.

Frankrike kommer att ha sina problem i defensiven tror jag, men samtidigt lär inte defensiven vara i fokus under denna match. Framåt har man otrolig löpstyrka i kombination med fysik och teknik.

Payet och Griezmann på fasta situationer, Koscielny, Rami, Pogba och Giroud som huvudspelare, Kanté och Matuidi med lungor som marathonlöpare och bra grundteknik i nästan samtliga offensiva spelare.

Frankrike är helt klart en vinnarkandidat, och i en premiär inför hemmafansen så blir det förmodligen all out attack direkt från början.

Rumänien kommer få det väldigt väldigt jobbigt och Frankrike ska bara vinna denna match med några mål.

Jag tror att halva nätet kommer att reka -1.5 mål för Frankrike och det känns bra till 2.00, lär droppa.

Men jag kommer att välja -1 AH i halvtid istället till höga 3.15 på Unibet.

Känns som att Frankrike har ledningen i alla fall, och -0.75 AH ger under 2.00, då tycker jag att 3.15 är ett bra skutt om man får in ett mål till.

Pengarna tillbaka om det står 1-0 i halvtid med, ett odds jag tror kan droppa fram till avspark då alla lär spela imorgon på avsparksdagen.

-1 AH i HT spelas på Frankrike till 3.15, även -1.5 på hela matchen är ett bra spel för er som vill köra lite safe med.

Skribent: Olofsbetting
9 June 2016