Dags för VM-kval igen, och Frankrike fick bara med sig 0-0 borta mot Vitryssland, en oerhörd besvikelse för laget som var i EM-final så sent som i somras. Frankrike är just nu ett av världens bästa landslag. Man ligger perfekt med många spelare i ålder och sett till att dem är ordinarie ute i toppklubbar i Europa.

Bulgarien är raka motsatsen. Man inledde med att vinna med 4-3 mot Luxemburg. Hur man släpper in 3 mål mot Luxemburg hemma är en bra fråga. Man har precis tappat sin tränare och man har inga speciella stjärnor i laget, man har dock gamla spelare och sega backar. Något som Frankrike lär utnyttja. Griezmann ska vara dubbelt så snabb som samtliga backar och det ska vara stor kvalitetsskillnad på samtliga spelare på planen om man jämför.

Frankrike spelare hemma och lär vilja ha revansch efter den usla starten på kvalet. Jag ser inget annat än att Frakrike kör över Bulgarien, och jag tror inte det behöver stanna vid 3-0 här heller dessvärre.

Pengarna tillbaka minst förväntar jag mig, Bulgarien ska inte klara uddamålsförlust. Sen får vi se hur många mål fransoserna sparkar in.

-2 AH Frankrike där vi får pengarna tillbaka på exakt två målsvinst på Unibet spelas. Ligger lite högre än övriga bolag.

Skribent: Olofsbetting
5 October 2016