Jag vet inte vad bolagen vet, som inte jag vet, men jag är jävligt förbryllad. Okej att Leicester inte är bäst i Premier League, men man har lyckats behålla en del spelare och även spetsa med några. Även om man tappat någon med som Kanté.

FC Köpenhamn är ett stabilt lag, och man gav Leicester en kamp i första mötet där Leicester kanske skulle haft 2-0 istället för 1-0 pga feldömd offside.

Men i grund och botten är det liten fördel för Leicester här. Mahrez, Vardy, Slimani, Drinkwater, en taggad Schmeichel som ska lira på dansk mark. Ja Leicster är ett bättre lag om man räknar spelare per spelare. Man har en solid och ihopspelt defensiv.

Jag ser inte hur FCK ska ösa in mål här precis, och rent offensivt är man bättre än FCK med. Man har Mahrez som är farlig frisparksskytt.

Jag tror på en tuff och jämn match, en tight som kommer att sluta under 2.5 mål, men framförallt tror jag att Leicester kommer att knipa minst en pinne, och jag tror att båda lagen ändå kommer att vara ganska nöjda om det slutar så.

Att FCK ska vara så klar favorit mot mästarlaget i Premier League från förra säsongen ställer jag mig frågandes still. Jag fick rätt i förra mötet på Leicester-vinst, och jag kör en gång till här på Leicester. Hade kanske accepterat ett liknande odds på en DnB-lina, men när vi får det på en X2 så hugger jag.

X2 på Leicester till 1.73 spelas på Bet365

Skribent: Olofsbetting
26 October 2016