Min första tanke efter att ha sett Falkenberg några gånger är såklart att Kalmar borde ta detta. Men jag ska ärligt säga att jag inte har sett tillräckligt av Kalmar för att kunna lita på dem.

Falkenberg brukar göra mål hemma dock, och Kalmar FF har Antonsson i anfallet som verkar vara på spelhumör.

DnB Kalmar lockade en del, men kan Falkenberg trycka in två bollar mot AIK hemma så borde man kunna lösa det mot Kalmar med, om det är fler än mittbackarna i Falkenberg som är sugna på att göra mål det vill säga.

Mot Malmö FF hade inte Falkenberg mycket, men samtidigt är man ett annat lag på hemmaplan och det vet dem flesta som sett Falkenberg spela.

Man lyfter gärna långa bollar och grötar, och ofta brukar bollarna dimpa ner på rätt ställe med lite tur.

Jag väljer istället över 2.5 mål i matchen, även om Kalmar FF brukar vara lite målsnåla på bortaplan. Detta är en match där Kalmar kanske känner att man ska ha tre poäng och kör lite offensivare, istället för att spela defensivare på bortaplan som man gjort i tidigare matcher mot bättre motstånd.

Båda lagen ligger i botten och en poäng var är nog inte vad som önskas av något av lagen heller för den delen.

Så istället för DnB Kalmar eller BLGM så väljer jag över 2.5 mål i matchen.

Har ni inte LeoVegas så är det en helt ny sida med insättningsbonus som ni kan ta del av för er som inte har konton där. Samma utbud på odds som Unibet och PAF.

Skribent: Olofsbetting
23 May 2016